Hírek, Aktualitások

Bűnmegelőzési Nap!

Informatikai oktatásra felhívás!

Felhívás!

Arató Bál…

Kézműves napközis tábor..

Kézműves napközis táborunk alatt a gyerekek különféle technikákat sajátíthattak el…..

A tábor során készített további képeket itt megtekintheti.

Örspuszta horgásztábor…

A nagy sikerű dunakeszi horgásztábor után a Halak, vizek, nádasok klubfoglalkozás résztvevői Örspusztán tölthettek el egy hetet. A csodás környezetben gyorsan elröppent a hét…a tábori élmenyekről beszéljenek helyettem a képek!

A tábor során készült további képeket itt megtekintheti.

 

Dunakeszi horgásztábor..

Kedves Vendégeink!
Sikeresen zártuk a “Halak, vizek, nádasok…” klubfoglalkozásunkhoz kapcsolódó Dunakeszi-horgászhétvégét.
Budapest Főváros X. kerületi Önkormányzatának és a Dunamenti Sporthorgász Egyesület támogatásának köszönhetően lehetőségünk nyílt három napot sátrazni a Dunakeszi Kavicsbányató partján a klubfoglalkozáson rendszeresen résztvevő gyermekekkel.
Ahogy a képeken is látszik, a táborozóknak bőven jutott mindenből, mit a horgász-klub neve ígért. S nem csupán abból. Voltak ott récék, hattyúk, gémek, rákok, SZÚNYOGOK és sok-sok minden, mit elmondani sem lehet.
Beszéljenek inkább helyettem a folyamatosan feltöltött képek, mik sokkal jobban s elevenebben festik le a tábort, mint jómagam.
Horgászbaráti üdvözletünk Mindenkinek!

A táborról készült további képeket itt megtekintheti.

Kerékpáros napközis tábor..

Kedves Gyerekek! Kedve Szülők!

Eltelt öt nap s ezzel az öt nappal együtt eltelt s véget ért idei első napközis táborunk, a X. Kerületi Rendőr-kapitánysággal szoros együttműködésben megvalósított Kerékpár-tábor.
Rengeteg minden történt a héten a táborozó gyermekekkel. Verekedtek, veszekedtek, hangoskodtak és engedetlenkedtek…  Na jó! mégsem. (Egyébként de, mégis. Azonban épp csak annyit, amennyit egy nyári-szünidőt töltő gyermeknek feltétlen muszáj.)
Egyszerű, hétköznapi, szünidei “rosszalkodó” társaiktól azonban mégis megkülönböztette őket valami. Ők velünk “rosszalkodtak”. És forgalmat is irányítottak s akadálypályáztak, valamit kapitányságot látogattak és tenyérlenyomatot készítettek. Ők már tudják, hogyan kelünk át biztonságosan az úttesten és azt is, hogy hogyan jelez a közlekedési rendőr, mikor sárgát mutat. S tudnak még ezen felül rengeteg dolgot, melyhez nem is elegendő e kevés hely, hogy felsoroljam.
Summázva: Élmény volt velük ez az öt nap.
Remélem Ők is így élik meg ugyanezt!

A táborról készült további képeket itt megtekintheti.

Napközis táboraink..

Kedves Vendégeink!
A Pongrác Közösségi Ház szervezésében idén is több napközis tábor kerül lebonyolításra.
A táborok kapcsán bővebb információ a Pongrác Közösségi Házban nyitvatartási időben, vagy a 06-1/431-72-68, 06-30/914-40-21-es telefonszámon.