Hírek, Aktualitások

Napközis táboraink..

Kedves Vendégeink!
A Pongrác Közösségi Ház szervezésében idén is több napközis tábor kerül lebonyolításra.
A táborok kapcsán bővebb információ a Pongrác Közösségi Házban nyitvatartási időben, vagy a 06-1/431-72-68, 06-30/914-40-21-es telefonszámon.

 

Majális..

 

Pongrác Családi Nap

Álljunk közös lábakon..

Kedves Vendégeink! Ismételten közös lábakon álltunk. Hála Istennek mindezt egészen fájdalom mentesen (mindenki a saját csülkein toporgott) vittük véghez. Ennek köszönhetően elkészülhettek a finom babgulyások. Melyek nem szándékoltan ugyan, de a főző teamek kialakulásakor korcsoportokra osztották a résztvevőket. Szerencsére mindkét bográcsból szépen fogyott a leves (az egyik ki is ürült), így ez úton is gratulálunk az önkéntes szakácsoknak! Amíg a hozzáértők készítették a finom ebédet, addig a szakács mesterséghez kevesebb talentummal bíró emberek (köztük én is) a „Családok harca” elnevezésű íjász csatával múlatták az időt s alapozták meg jó étvágyukat. Összefoglalva: az idő szép, a társaság jó, a hangulat pedig fergeteges volt. Akik eljöttek, azoknak köszönjük az együtt töltött időt. Akiknek pedig nem volt szerencséjük, ott lenni ne keseregjenek! Ragadják meg a lehetőséget a legközelebbi alkalommal!

A programról készült további képeket itt megtekinthetik.

 

Tavaszköszöntő mulatság…

HELLÓ! SZIA! SZEVASZ! ÚJRA ITT A TAVASZ!!! S ha már itt van, köszöntsük vígsággal, jókedvvel, játékkal! Mindenki megnyugtatása végett örömmel közöljük, hogy mindez sikeresen megtörtént, mert közösségi házunk Szépkorú vendégei, Lekli László segítségével ismételten megmutatták nekünk, hogyan kell kellő kulturáltsággal kirúgni a ház oldalát.

A rendezvényről készült további képeket itt megtekintheti.

Barangolások Budapesten…

A Pongrác Közösségi Ház által szervezett Barangolások Budapesten programsorozatunk következő alkalmával a Magyar Nemzeti Múzeum legújabb időszaki kiállítását tekintettük meg. A kiállítás alatt megismerhettük Görgei Artúr (1818-1916) valós alakját, pályafutását, majd megítélését, emlékét.