Pongrác Közösségi Ház köszöntője az Idősek Világnapjára

Tisztelt Szépkorúak!
Az elmúlt hónapokban nagyot változott a világ. S mint minden olyan változás, mely kizökkent minket megszokott közegünkből, mely akaratunk ellenére írja át a mindennapi rutinokat, mely félelemmel tölt el, bizonytalanságban tart, megrémiszthet minket. De szerencsére nem így lett. Az előttünk álló kihívás arra ösztönzött minket, hogy még jobban összefogjunk, még inkább figyeljünk egymásra, hogy megtaláljunk minden olyan lehetőséget, ahol segíteni tudunk egymásnak.
A modern technikát és kreativitásunkat segítségül hívva, megtaláltuk a lehetőséget, hogy a számunkra fontos érékeket, hagyományokat becsempésszük mindennapjainkba.
Ma sincs ez másképpen. Szeretettel köszöntöm Önöket, ma az Idősek világnapja alkalmából, melyet 1991 óta ünneplünk minden év október elején.
Kívánom minden kedves szép-korú vendégünknek, hogy akadályaik, problémáik ellenére is élvezzék az életük minden egyes pillanatát, mert az élet hatalmas ajándék.
Az év minden napján érezzék a család, a társadalom megbecsülését. Érezzék, hogy szükség van Önökre, hogy vannak dolgok, amit jobban tudnak, vannak dolgok, amit csak Önök tudnak.
Kívánok mindannyiunknak jó egészséget, boldogságot, s fogadják szeretettel tőlünk ezt a kis apróságot, melyet Kollégáimmal együtt készítettünk Önök részére!
Árkovics Henrietta
szakmai egységvezető