Pongrác Közösségi Ház

A Pongrác Közösségi Ház programjai, klubfoglalkozásai, szolgáltatásai és rendezvényei a kialakult járványügyi helyzet miatt elmaradnak, a Közösségi Ház határozatlan ideig zárva tart.

Megértésüket köszönjük!

A Pongrác lakótelep Kőbánya sajátosan sokszínű településrésze, ahol a lakosság összetétele a több generáció óta itt élőktől a közelmúltban idetelepültek sokaságáig tart, a közösségi hagyományok keverednek és gazdagodnak az újabban érkezők kulturális szokásaival és igényeivel.

A Pongrác Közösségi Ház fő célja, hogy a közösség minden tagja megtalálja  a számára szükséges szociális, kulturális, közösségi szolgáltatásokat, és hogy minél vonzóbb és érdekesebb programokat indítsunk be, melyek 0-99 éves korig képesek megszólítani a telepen élőket. A közösséggel együttműködve idővel talán egy kicsit mindenki a sajátjának érezheti a Közösségi Házat, talán egy második „otthonra” is lelhet.

Célunk és feladatunk a közösségi értékek megmutatása, a helyi kulturális kezdeményezések befogadása,  nagyobb rendezvények lebonyolítása.

 A Közösségi Ház a hétköznapokon 9-12 és 13-19 óra között van nyitva. Szombat- vasárnap a meghirdetett rendezvényekre várjuk vendégeinket. Nyári nyitvatartás: 9-18 óra között.

Érdemes ellátogatni hozzánk, felkeresni minket akkor is, ha csak egy kellemes hangulatú helyet keres valaki egy délutáni, esti beszélgetéshez, vagy éppen csak egy kis kikapcsolódásra vágyik.

Kísérje figyelemmel honlapunkat, hogy értesült legyen az aktuális és folyamatos programjainkról, a Közösségi Házban zajló eseményekről szolgáltatásokról.

 Mindig szeretettel várjuk a hozzánk betérő látogatóinkat!

   Árkovics Henrietta
szakmai egységvezető